Thuis

Dongguan Golden Refrigeration Equipment Co.,Ltd

Bedrijfprofiel

Het Materiaalco. van de Dongguan wordt Gouden die Koeling, Ltd (hierna als „Gouden Koeling wordt bedoeld“) opgericht in 2012. De gouden Koeling bepaalt van in één van de actiefste steden in China – Dongguan-Stad de plaats. Als subbedrijf van Huali-Groep, specialiseert de Gouden Koeling zich in de productie van en het verkopen van commerciële /industrial-waterharder, warmtepomp, de eenheden van de ventilatorrol, en lucht behandelende eenheden. Tot dusver, Huali-heeft de Groep zich als één van de grootste groep in HVAC-de industrieën in China ontwikkeld, dat ongeveer 110.000 m2, met een gemiddelde jaarlijkse omzet van $30 miljoen bezet.

 

Onze producten zijn wijd toegepast in geneeskunde, elektronika, chemische producten, plastieken, de galvaniserende, en andere industrieën en commerciële plaatsen. Met gevorderde technische prestaties, de betrouwbare productkwaliteit, geschikte en nadenkende klantendienst, heeft de Gouden Koeling door klanten, met inbegrip van Europa, Amerika, Canada, Midden-Oosten, Latijns Amerika, Zuidoost-Azië, Zuid-Azige, Australië over de hele wereld worden goedgekeurd. 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Hualigroep werd opgezet in 2008. Er zijn meer dan 400 personeelsleden in ons bedrijf, hebben 40 werknemers ℅ een universiteitsgraad of hierboven. Ons bedrijf specialiseert zich in het onderzoek en de ontwikkeling, techniekontwerp, installatie, onderhoud en reparatie van centrale airconditioner, koelingsmateriaal en elektromechanisch materiaal.

 

Ons bedrijf hangt eerst de bedrijfsfilosofie van kwaliteit aan, klanteneerbied. Wij hebben een eerlijke, specifieke, pragmatische, innovatieve technologie gevestigd en het beheersteam, kan producten gemakkelijker voorzien aan onze cliënten van geavanceerdere technologie, redelijkere prijzen en de betere dienst, en dienen om gebruikers te verstrekken een volledige waaier van de geïntegreerde diensten in productinleiding, materiaalinstallatie en opdragende, technische opleiding en de naverkoopdiensten.

 

Wij vonden de Binnenlandse marktafdeling, Marktenafdeling, Onderzoek & Ontwikkelingsafdeling Overzee in December, 2008.

 

Wij vroegen Ce-certificatie aan en gingen in 2009 over.

 

Wij vroegen 6 rechten van de softwareregistratie in 2010 aan.

 

Wij vroegen 3 gebruiksmodeloctrooien aan in 2011.

 

Wij vonden Co. van het de Koelingsmateriaal van Dongguan Gouden, Ltd in Juli, 2012. Het produceert hoofdzakelijk met water gekoelde koelere, luchtgekoelde koelere, luchtgekoelde warmtepomp, de eenheid van de ventilatorrol.

 

Ons bedrijf werd goedgekeurd als nationale high-tech onderneming op 5 November, 2012.

 

Ons bedrijf heeft de goedkeuring van klanten met gevorderde technische prestaties, de betrouwbare productkwaliteit, geschikte en nadenkende klantendienst bezeten aangezien het is opgericht. Onze producten zijn wijd toegepast in geneeskunde, elektronika, chemische producten, plastieken, de galvaniserende, en andere industrieën en commerciële plaatsen. Wij hebben agenten of na de verkoopdienst afdelingen in de Chinese eerste-rijsteden.

Dongguan Golden Refrigeration Equipment Co.,Ltd Dongguan Golden Refrigeration Equipment Co.,Ltd Dongguan Golden Refrigeration Equipment Co.,Ltd Dongguan Golden Refrigeration Equipment Co.,Ltd
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Golden

Aantal werknemers : 110~130

Jaarlijkse omzet : 6000000-8000000

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit water gekoeld water chiller voor verkoop Van goede kwaliteit water gekoeld water chiller voor verkoop Van goede kwaliteit water gekoeld water chiller voor verkoop Van goede kwaliteit water gekoeld water chiller voor verkoop